Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartament 2 Camere Cluj Chirie

Apartament 2 Camere Cluj Chirie

Tempat terjangkau ini dapat menampung hingga 4 tamu. Poti gasi chirie ieftina in apartamente si garsoniere moderne si renovate, mobilate sau.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Apartamentul este gata pentru fi. Utilat și mobilat complet : Living+ bucatarie+ loc de luat masa, dormitor, birou cu pat de o persoana, 2 bai, com.

Campului Apartamente Garsoniere De Inchiriat In Cluj Napoca Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/apartamente-garsoniere-de-inchiriat/cluj-napoca/q-campului/
Cele 2 camere și bucătăria au ieșire la balcon. Chirie apartament cu 2 camere in cluj napoca, buna ziua. Apartament cu 2 camere + living, nou finisat la cheie, planificare bilaterala!!!

Acum se oferă apartament lux în chirie pe termen lung pentru persoane selecte, posibil şi pe termen mai scurt.

Apartamentul este complet mobilat si utilat ,are aer conditionat,masina spalat vase,cuptor electric.etc. The nearest airport is cluj avram iancu international airport. Multa lume este tentata sa creada ca daca discuta cu proprietarul direct, acestia vor fi sinceri si ii doresc doar binele chiriasului.

Apartamentul este complet mobilat si utilat ,are aer conditionat,masina spalat vase,cuptor electric.etc. 4 500 lei chirie lunară. The nearest airport is cluj avram iancu international airport.

Chirii Apartamente 2 Camere Cluj Napoca Imobiliare Cluj
vizitati articolul complet aici : https://www.napocaimobiliare.ro/inchiriere-apartamente-2-camere-cluj
Cele 2 camere și bucătăria au ieșire la balcon. 4 500 lei chirie lunară. Agentia smart imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament modern cu 2 camere, in gheorgheni, mai exact pe aleea azuga.

Acum se oferă apartament lux în chirie pe termen lung pentru persoane selecte, posibil şi pe termen mai scurt.

Utilat și mobilat complet : Cauta apartamente 2 camere de inchiriere in camere ! Apartamentul se închiriază complet mobilat și utilat acesta fiind.

Apartament 3 camere in plopilor, bloc nou, etaj 7, bloc cu 2 lifturi. Apartamentul se închiriază complet mobilat și utilat acesta fiind. Dispune de loc de parcare de la primarie si este la prima inchiriere.

Inchiriere Apartament 2 Camere Gheorgheni Cluj Napoca 350 Euro Id 2040525
vizitati articolul complet aici : https://www.titirez.ro/inchirieri-apartamente/cluj-napoca/gheorgheni/apartament-de-inchiriat-2-camere-svn-cluj-17qh9
Chirie 60mp apartament 2 camere someșeni cluj napoca. Chirii cluj va propune spre inchiriere un apartament utilat si mobilat modern cu 2 camere decomandate, in gheorgheni langa iulius mall. Explorează și apartamente cu 2 camere de închiriat!

Apartamentul se preteaza pentru protocol.

Apartamente 2 camere de inchiriat. Apartamentul este complet mobilat si utilat ,are aer conditionat,masina spalat vase,cuptor electric.etc. Agentia smart imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament modern cu 2 camere, in gheorgheni, mai exact pe aleea azuga.

Posting Komentar untuk "Apartament 2 Camere Cluj Chirie"